Elämysmaailma

Elämysten maailma kaikkien koettavissa
– voit kokea Elämyksen Polun kulkemalla kaikki kohteet läpi rauhassa

liikuntasampoilmasta

Ruusutarha ja huvimaja

Ruusutarhan ympäröimässä huvimajassa saa aistia kauneutta ja hiljaisuuden rauhaa. Sen läheisyyteen on kehitetty erikoisuudeksi sateenkaarisuihkulähde, jonka vesisuihkut aurinko saa loistamaan kaikissa sateenkaaren väreissä.
Rantapaviljonki

Ruokailijoille on rakennettu rantapaviljonki, grillikatos, jossa ateriat voidaan valmistaa paikan päällä. Lasiseinät suojaavat tuulilta ja tarjoavat samalla kauniin järvimaiseman. Rakovalkealla voi kypsytellä iltapalaa tai istuskella elävän tulen rauhoittavassa loisteessa.

Katettu tanssilava

Tanssilavalla mennään jalalla koreasti, tyyli on vapaa!

Näköalaterassi

Täältä voit ihailla kaunista Enäjärveä ja sitä ympäröivää kaunista luontoa. Terassilla on myös lämmitetty poreallas sekä hirsipöytä ja tuolit, joissa voi istua iltaa hyvässä seurassa.

Keinutuolisauna

Keinutuolisauna on ennakkoluulottomasti kalustettu patentoidulla Laagio-istuimilla, joissa löylyistä nautiskelevat voivat keinua ja keskustella rauhoittavaa musiikkia kuunnellen kiukaan ympärillä. Hyvän ilmanvaihdon ansiosta saunassa jaksaa viipyä pitkäänkin. Saunomiseen tottuneelle suomalaisellekin Liikuntasammon keinutuolisauna antaa aivan uudenlaista tunnelmaa. Varaa sauna kaveriporukalle tai vaikkapa polttariporukalle! Ota omat pyyhkeet mukaan saunaan tullessasi!